VÍKENDOVÁ NABÍDKA
MARINOVANÁ PŘEŠTICKÁ PEČENÁ VEPŘOVÁ ŽEBRA
Maso přeštického černostrakatého prasete se vyznačuje neobyčejnou křehkostí a šťavnatostí. Pro svoje vynikající chuťové vlastnosti platí v kuchyni za delikatesu. Díky své kvalitě slouží pro výrobu světově proslulé “PRAŽSKÉ ŠUNKY“
JAKO PŘEDKRM DOPORUČUJEME
80g 1424 CARPACIO DI BRESAOLA 149Kč
(tenké plátky bresaoly,olivový olej,rukola,cherry rajčata,hobliny parmezánu,limetka)
- SILNÝ KUŘECÍ VÝVAR s těstovinami 55Kč
500 g 1037 MARINOVANÁ MEDOVÁ VEPŘOVÁ ŽEBRA (1) 259Kč
podávaná se super křupavými hranolky,popř. chlebem,dvěma druhy hořčic
a pikantním křenem
500 g 1038 SPECIÁLNÍ OSTRÁ VEPŘOVÁ ŽEBRA (1 ) 259Kč
marinovaná v ostré lousiánské omáčce, podávaná se super křupavými hranolky, popř. chlebem ,dvěma druhy hořčic a pikantním křenem.
BRESAOLA– Italská pochoutka z Lombardie. Jedná se o nasolené hovězí maso, které se stejně jako parmská šunka suší 2-3 měsíce na vzduchu. Maso má krásně
tmavě červenou barvu a příjemnou kořeněnou vůni
Olivy Taggiasche pocházejí z provencie Liguria a pro svojí bezchybnou chuť jsou považovány za jedny z nejlepších oliv na světě.
1298 PIZZA BRESAOLA E OLIVE (1,3,7) 229Kč
(drcená rajčata,červená cibule,mozzarella,ligurské olivy Taggiasche, bresaola)
1351 PIZZA BRESAOLA E GORGONZOLA ( 1,3,7 9) 229Kč
(drcená rajčata,mozzarella,gorgonzola,tenké plátky bresaoly)
300g 1368 TAGLIATELLE MANZO E BRESAOLA (1,3,7) 229Kč
(kousky hovězí svíčkové,bresaola,cherry rajčata,ligurské olivy Taggiasche,šalotka,
vše sypané čerstvě strouhaným parmezánem)
1367 INSALATA CON BRESAOLA E FUNGHI 229Kč
(směs salátů,cherry rajčata,paprika,grilované žampiony,olivový olej,rucola,hobliny parmezánu,bresaola,ligurské olivy Taggiasche)